Erkek yatılı kuran kursu inşaatı devam ediyor

Serdivan ilçe Müftülüğü’nün desteğiyle Serdivan’da yaptırılan Orhangazi Erkek Yatılı Kuran Kursu inşaatı devam ediyor.

Serdivan İlçe Müftülüğü desteğiyle Serdivan’da yapılmaya başlanan Orhangazi Erkek Yatılı Kur’an kursu inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Temel inşaatı tamamlanan binada çalışmalar devam ediyor.3 katlı Kuran Kursunun önümüzdeki eğitim yılına hazır hale getirilmesi planlanıyor. Kurs, öğrencilerin eğitiminin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlere de yer vererek öğrencilerin gelişimine katlı sağlanmak hedefleniyor.

Yapımı devam eden yatılı kurs binası ile ilgili olarak hem Serdivan’ın hem de Sakarya’nın ihtiyacı olduğunu belirten Orhangazi Erkek Yatılı Kuran Kursu Yaptırma Derneği yetkililerinden alınan bilgide “ Buradan yetişecek öğrencilerİn genç nesillere örneklik teşkil ederek yeni bir neslin öncülüğünü edecek. Bu eğitim merkezine şimdiye kadar katkısı bulunan tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hayırsever kardeşlerimizin kursumuza gerekli yardımı yapacakları kanaatindeyiz.” diyerek kurs yapımına katkı sunmak isteyen hayırseverlerden destek istedi.

DESTEK İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ

Orhangazi Erkek Yatılı Kuran Kursuna bağışta bulunmak isteyen hayırseverler nakdi veya malzeme bağışı için Serdivan İlçe Müftülüğüne ve camilere yapabilecekleri belirildi. Ayrıca yardımlar için Halkbank TR84 0001 20009 5850 0016 00 0282

Türkiye Finans TR68 0020 6001 0900 4515 510 001 Nolu hesaba da yardımlarını yatırabilirler.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]