Erkek arkadaşı tarafından darp edildi

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Kıraathanede kumar

16.05.2013 günü saat 12.45 sıralarında Şüpheli R.G. beyanında; kendisinin Kıraathaneyi işlettiğini 16.05.2013 günü işyerinden banka işlerini halletmek için dışarı çıktığını geri döndüğünde polislerin işyerinde olduğunu fark ettiğini ve kendisine müşterilerin kumar oynadığını söylediklerini müşterilerine durumu sorduklarında kumar oynamadıklarını paranın çay parası olduğunu söylediklerini işyerinde kumar oynanmasına izin vermediğini üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş, konu ile ilgili olarak hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Silahını kaybetti


16.05.2013 Günü saat 14.00 sıralarında müşteki E.D. isimli şahsın alınan ifadesinde ruhsat bilgileri kendi üzerine olan taşıma ruhsatlı tabancasını kayıp ettiğini beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Erkek arkadaşı tarafından darp edildi

16.05.2013 günü müracaatta bulunan A.B. erkek arkadaşı M.A. tarafından darp edildiğini, kişisel eşyalarının kırılıp araçtan atıldığını beyan etmiş, C.Savcısının talimatı ile şüphelinin ifadesi alınıp salıverilmiş, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Çay bahçesi için tehdit edildi

16/05/2013 günü Saat: 13.30 sıralarında çay bahçesi işleten  H.Ö.,  arazi hissedarlarından ve bahçenin boşaltılmasını isteyen Ö.U.\'u sözlü olarak tehdit ettiği belirtilmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]