Erenlerde zaman ve toplantı yönetimi semineri düzenlendi

İçişleri Bakanlığı Valilik-Kaymakamlık ve Belediye Birimleri ile Bakanlık Taşra Teşkilatı Hizmet İçi Eğitim Planı çerçevesinde Erenler Belediyesi Toplantı salonunda eğitim semineri verildi.

Erenler Kaymakamlığı ve Erenler Belediyesi ortak çalışması ile Erenler Belediyesi Meclis Salonunda; Kamu Kurum ve Kuruluşların birimlerinde görev yapan personelin daha iyi yetişmesini sağlamak, görev yetki ve sorumlulukları karşısında bilgilerini arttırmak, daha üst görevlere hazırlamak, personelin görevine olan ilgi ve heyecanını arttırmak ve kamu hizmetinde oluşabilecek sıkıntıları akademik bir eğitim ve bilimsel bir yaklaşımla en aza indirmek için eğitim semineri verildi.

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Türker Baş tarafından yapılan seminere Erenler ilçesindeki tüm Kamu Kurum ve Kuruluşların müdürleri ile ilgili personelleri katıldı. Program sonrasında Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Prof. Dr. Türker Baş’a çiçek ve tablo takdim ederek eğitim semineri için teşekkür etti.



8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]