Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Erenler Belediyesi kurban kesim kursu düzenliyor

Erenler Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kesim elemanı olarak görev almak ya da kendi kurbanını kesmek isteyen vatandaşlar için katılımı zorunlu “Kesim elemanı yetiştirme ve geliştirme kursu” düzenliyor.

Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdüren Erenler Belediyesi, Erenler Halk Eğitim Merkezi ve Erenler Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği kurs sonrası kurs bitirme belgesi verecek. Kurban kesiminin eğitimli kişilerce gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen kurslara kesim elemanı olmak isteyenlerle kendi kurbanını kesmek isteyen vatandaşlarında zorunlu olarak katılması gerekiyor.

7 Ekim’de başlayacak 40 saatlik kursun uzman veterinerler tarafından verileceği bildirildi. Kursa kayıt olmak isteyenlerin 7 Ekim tarihine kadar Erenler Halk Eğitim Merkezine müracaat etmeleri gerekirken yanlarında nüfus cüzdanlarını da hazır bulundurmaları bildirildi.
Erenler Belediyesi kurban kesim kursu düzenliyor
11 yıl önce
3dsmax kursu
Autocad kursu
Mekanik tesisat proje çizim kursu
Idecad kursu
Solid works kursu
Java kursu
Erenler Lastik Satan Firmalar
saç kesim ücreti
saç kesim fiyatları
direksiyon kursu
saç kesim fiyatı
ehliyet kursu
Sakarya ↝