Engin Baytar ve Gabric Köfte Pişirdi

Trabzonsporlu futbolcular Engin Baytar ve Gabric Trabzoncell için Sakarya'da taraftara imza dağıttılar.

Trabzonsporlu futbolcular Engin Baytar ve Gabric, Adapazarı Dar Sokak üzerinde bulunan Avea Telemarket Mağazası'nda gerçekleştirilen imza gününe katıldılar.

Sakarya'da bulunan Köfteci İsmail'e gelen Engin Baytar ve Gabric ocağın başına geçerek köfte pişirdiler. Pişirdikleri köfteleri yiyen futbolcular ıslama köfteye hayran kaldıklarını dile getirdiler.
Fotoğraf Çektirdiler

Karadeniz ekibinin iki yıldızı Engin Baytar ve Drago Gabric, daha sonra Adapazarı Dar Sokak'ta Telemarket İletişim'de TrabzonCell imza gününde, futbolseverlerle bir araya geldi. TrabzonCell hattına sahip ve yeni hat başvurusu yaptıracak taraftarlar, Engin ve Gabric'le sohbet etme imkanı bularak, bol bol fotoğraf çektirdiler.

İmza törenine gelen taraftarlar horon teptiler, kol bastı oynadılar. Taraftarlara imza atan futbolcu Engin Baytar da kolbastıya eşlik etti. Baytar oynadığı kolbastı ile büyük alkış aldı.
İmza töreninden sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Engin Baytar, "Beşiktaş maçında cezam nedeniyle yokum. Ama arkadaşlarıma Allah güç ve kuvvet versin. Bizim ilk hedefimiz kupayı kazanıp müzemize götürmek" dedi.

Gabric ise, "Beşiktaş maçı çok zor bir maç olacak. Ama biz sahaya 3 puan için çıkacağız ve Beşiktaş maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

İmza töreninden sonra futbolcular, taraftarların alkışlarıyla uğurlandılar.

SEO: Satılık firma rehberi scripti
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]