El İnsaf! 3 Ay Ne Yeyip Ne İçecek?

Adapazarı'nda bankadan üç aylık emekli maaşını çeken 82 yaşındaki İbrahim Bozdağ, kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldı.  

Olay, Adapazarı Ankara Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası'nda meydana geldi. Üç aylık emekli parasını çeken emekli öğretmen İbrahim Bozdoğan, banka çıkışında yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldı.

Şahıs emekli öğretmen Bozdağ'ın yanına yaklaştı. Şahıs, Bozdağ'ın oğlunun ismini verip kendisiyle iş yaptıklarını ve borcu olduğunu belirterek elindeki parayı aldı. Daha sonra yaşlı adamı markete gönderen şahıs kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler şahsı yakalamak için araştırma yaptı.
Kameradan Kaçamadı

Yaşlı adamın dolandırılması bankanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yaşlı adamın yanına yaklaşan kasketli bir şahsın emekli öğretmenin elindeki paraları alarak uzaklaşması kameralarda görünüyor. Polis, kamera görüntülerini alarak kimliği belirsiz şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 
Üç Aylık Emekli Maaşım Gitti

Dolandırılan emekli öğretmen İbrahim Bozdoğan, bankadan üç aylık emekli maaşını aldığını belirterek şunları söyledi:
"Biri kapıda karşıladı 'merhaba' dedi. Sonra 'Kemal ne yapıyor' dedi. Kemal benim oğlum 'geçenlerde bize bir iş yapmıştı ona borcumuz var onu vereyim götür' dedi. Tamam götüreyim dedim 10 metre ileri gittik ondan sonra '2 adet 50 TL var mı' dedi. Ben de 1 adet 50 TL var dedim. 'Çıkar ayarlarız' dedi. Ben de cepten çıkardım paraları 'bakayım' dedi. 'Arasında var mı 1 adedini alayım' derken paraların hepsini aldı. Bir 100'lük kalmış cebimde. 'sen fıstıkçının oğluna haber ver' dedi, tamam dedim. Orada bekliyordu, o beklerken ben fıstıkçıya girdim. Çıktığımda gitmişti, üç aylık emekli maaşım gitti."  

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]