Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü

Yurdun büyük bir bölümü kar yağışı altındayken çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli yerli otomobili TOGG, merak uyandırmaya devam ediyor. Ülkemizin geniş bir kısmında etkisini gösteren kar ile birlikte TOGG da kendini karlar arasında gösterdi.

TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, aracın -40 derece gibi zorlu koşullarda test edildiği kaydedildi.

Eksi 40 derecede TOGGdan yeni görüntü

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz."

‘TOGG’ SÜRPRİZLİ EKO İKLİM ZİRVESİ VE FUARI

Öte yandan Ankara, uluslararası kriterlere uygun "iklim dostu ekonomi"nin oluşması için atılacak adımların görüşüleceği önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde, 30-31 Mart tarihlerinde ATO Congresium'da gerçekleşecek "EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı"nda, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un da ülkedeki ilk lansmanı yapılacak.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]