'Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi' seminerleri verildi

Sakarya Müftülüğü tarafından, Sakarya genelinde görev yapan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenlerine yönelik “Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi” seminerleri verildi.

Sakarya Müftülüğü Konferans Salonunda iki gün boyunca devam eden seminerlerde, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce Antalya’da düzenlenen Eğitim seminerine katılan Rehber Eğiticiler Sakarya Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Bekir Emanet ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenleri Emrullah Akkaya ile Nail Mutlu tarafından birer sunum yapıldı.

Seminerlerin açılışında Sakarya Müftüsü İlyas Serenli tarafından katılımcılara hitaben birer konuşma yapıldı.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli konuşmasında: Din-i Mübin-i İslam’ın inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, toplumu din konusunda aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek görevini ifa eden Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kurum olarak her zaman topluma daha kaliteli hizmet verme gayreti içinde olduğunu belirtti. Müftü Serenli, “Diyanet İşleri Başkanlığı merkez ve taşra teşkilatları çalışmalarını ve eğitim faaliyetlerini en güzel şekilde sürdürmektedir. Sakarya Müftülüğü olarak biz de daha önce Antalya’da gerçekleştirilen seminere katılan Rehber Eğitici arkadaşlarımız tarafından verilmek üzere bu eğitim seminerlerini organize ediyoruz. Düzenlenen seminerlerin, Sakarya Müftülüğü’nün sürdürmüş olduğu hizmetlerin kalite standartlarının yükselmesine ve gerçekleştirilen faaliyetlerin verimliliğinin artmasına vesile olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Gerçekleştirilen Seminerlerde Rehber Eğiticiler ise sunumlarında, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın din eğitimi alanında gerçekleştirdiği faaliyetler ve Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi ile ilgili konularda katılımcıları bilgilendirdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]