Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Dünya Şampiyonluğu için kulaç atacak

3 yıl önce

Doğuştan hafif düzeyde gelişim geriliği ve hiperaktivite rahatsızlığı olan Sakaryalı milli yüzücü Ahmet Mintaz, Fransa’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
Hastalıklarıyla doğumunda tanışan, uzun süre ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalan ve hastalığını yenmek için yüzme sporuna başlayan Ahmet Mintaz, 2 kez Avrupa şampiyonu olduktan sonra dünya şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Bu doğrultuda Mintaz, Fransa’nın Montluçon şehrinde düzenlenen VİRTUS Dünya Yüzme Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Pandemi sebebiyle ertelenen şampiyona Fransa’da 1 hafta sürecek ve Ahmet Mintaz madalya alabilmek için diğer ülkelerin sporcularıyla birlikte kulaç atacak. Konuya ilişkin olarak Mintaz’ın antrenör Bülent Demirbaş ise, “Bu güne kadar VİRTUS federasyonunun düzenlediği yüzme yarışlarında Avrupa şampiyonu olarak döndük Ahmet’in dünya şampiyonasında da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
 

Doğum için nefes egzerzisleri
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
El ve ayak için splint
Engelliler için oyun grupları
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Asansörler için yeşil etiket
ofisler için mobilya
büro için mobilya
ofis için mobilya
büro için madeni mobilya
reklam için tabela
firmalar için katolog
Sakarya ↝