Dolandırıcı kurye, müşterilerin banka kartlarını patlattı

Sakarya\'da bir kurye firmasında çalışan şahısın, müşterilere dağıtmak üzere aldığı bankamatik kartlarından 9 bin lira çektiği belirlendi.

Adapazarı\'nda M.Ç.Ç isimli kurye, evrakları dağıtmak için çıktığı kurye şirketine bir daha geri dönmedi. Firma yetkililerinin durumdan şüphelenip polise şikayette bulunması üzerine yapılan araştırmada, M.Ç.Ç isimli kuryenin dağıtmak için aldığı bankamatik kartlarından toplamda 9 bin lira çektiği anlaşıldı.

Konuyla ilgili Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden yapılan açıklamada, “27/05/2014 günü İlimiz Orta Mahalle Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen Banka ve Kredi Kartlarını Kötüye Kullanılması olayı ile ilgili olarak, bir kurye firmasının yetkililerinin müracaatta bulunmaları üzerine çalışanlarından M.Ç.Ç isimli şahsın 27/05/2014 günü kurye evraklarını dağıtmak için çıktığını, 54 …..plaka sayılı motosikleti terk edilmiş olarak bulduklarını ve motosikletin arka kısmında 4 adet açık bankamatik kart zarfı ve 3 adet şifrenin açık olarak bulduklarını beyan etmeleri üzerine, şüphelinin C.T, A.T, M,G, A.A, ve E.D, isimli şahısların kuryesini teslim etmeyerek, A.T. isimli şahsın kartından iki kez 4.000 TL toplamda 8.000 TL para çektiği, M.G isimli şahsın kartından 1.000 TL para çektiği anlaşılmış olup, Yankesicik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli M.Ç.Ç 23/06/2014 günü İzmit İlinde yakalanarak Sakarya İline intikali sağlanmış, şüpheli 24/06/2014 günü Adli Makamlarca tutuklanmıştır.” denildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]