Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti

9 yıl önce
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.  

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve beraberindekilerle 3. OSB'yi gezen Dişli, Dernek Başkanı Muzaffer Güneş'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra fabrikadaki işçilerle bir araya gelen Dişli, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu söyledi.

Güçlü bir Türkiye ve yönetim için 'Evet' oyu verilmesi gerektiğini anlatan Dişli, "Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın, sizlerin geleceği, dış ülkelerin bizlere aldıkları düşmanca tavırlar ve bakanlarımızın önlerini kesip Türk vatandaşlarımızla buluşmalarına engel oldukları için 'Evet' oyu vermemiz gerektiğini belirtiyorum. Sizlerden, ailelerinizden 'Evet' oyu vermenizi istiyorum." diye konuştu.
Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti
Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti
Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti - 1. fotoğraf
Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti - 2. fotoğraf
Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti - 3. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com
Dişli, 3. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti