Devlerin rakibi Türk Telekom

Büyükşehir Basket, TBL’nin 14. haftasında Türk Telekom ile karşılaşacak. 10 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 17.30’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 14. hafta programı kapsamında Türk Telekom ile karşılaşacak. 10 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 17.30’da başlayacak. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyerek, “Ligde 9 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. İnşallah Türk Telekom’u da mağlup ederek bu seriyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Güzel bir ahenk yakaladık

Akif Köse, “Geride kalan haftalarda güzel bir ahenk yakaladık. Taraftarlarımız maçlarımıza yoğun bir ilgi gösteriyor. Sezon sonuna kadar bu atmosferi muhafaza etmek istiyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımızda bu güzelliğin farkında. Özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda seyircilerimizin desteğiyle iyi bir performans ortaya koyuyorlar. Şimdi rakibimiz uzun yıllar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmiş Türk Telekom. Sahadan galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi tribünlere bekliyoruz” diye konuştu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]