Defileye çıkan Ece Gürsel mağaza sahibini çıldırttı

İddiaya göre giyeceği elbiseleri ayağına getirten Ece Gürsel, defile sonrası çıkarması gereken elbiselerle yemeğe gidince, mağaza sahibinin şoförü Ece Gürsel\'in giydiği kıyafetleri Sapanca\'ya gidip almak zorunda kaldı.
 
Önce manken sonra da modaya uyarak şarkıcı-manken olan Ece Gürsel yabancı mankenlerinde yer aldığı sokak defilesine çıkmak için Sakarya Alışveriş Festivali\'ne katıldı. Festivali organize eden firma sahibi "Defilesini organize ettiğim mağazaya ayıp olmasın diye sesimi çıkarmadım ama bir daha benden en ufak bir iş bile alamaz" dedi.  

Çıkacağı sokak defilesine katılmak için isteklerini sıralayan Ece Gürsel, iddiaya göre ilk önce diğer mankenler için gönderilen araca binmeyip "Özel araba gelmezse Adapazarı\'na gelmem" dedi. Bununla da yetinmeyen Ece Gürsel, iddiaya göre, defile de giyeceği elbiseyi ayağına getirtti.

Defileye çıktığı elbiselerle yemeğe gitti

Defile sonrası Ece Gürsel, defileye çıktığı elbiseleri üzerinden çıkarmadan Sakarya merkezine 25 km uzaklıktaki Sapanca\'ya gitti.

Ece Gürsel\'in bu tutumuna içerleyen mağaza sahibi "O benim 50 metre uzaklıktaki mağazama gelmedi. Ama elbiseleri çıkarmadan Sapanca\'ya gitti. Üstelik elbiseleri teslim etmesi yerine büzüştürüp çantasına koyması daha da can sıkıcıydı. Ben de bunun üzerine şoförümü gönderip elbiseleri aldırttım" dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]