Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Darbe girişimi gecesi Valilik'ten canlı yayın yapmışlar

9 yıl önce
Sakarya Valiliği'ni işgal eden vatan hainleriyle ilgili yeni bilgilere yine Adapostası ulaştı. Kanlı valilik baskını sırasında darbeci hainler cep telefonuyla canlı yayın yaptı ve gelişmeleri merkeze aktardı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) vatan haini askerleri, valiliği tankla bastıktan sonra cep telefonlarının kameralarını açıp karargaha bağlandı. Valilik çevresinde yaşananları karargaha canlı yayınla aktaran vatan hainleri, bozuk Türkçeleriyle 'Komutanım sesim gelüyür mü! diye de sordu.

Silahlar alındı

Darbe girişinin ilk dakikalarında telefondan yaptıkları canlı yayınla komutanlarına yalakalık yapan darbeciler, halkının Valiliğe hücum etmesiyle panikledi. Cep telefonuyla bir kez daha karargaha bağlanan şerefsizler, 'Komutanım silahlarımızı aldılar' diyerek canlı yayında yardım istediler.
Darbe girişimi gecesi Valilik'ten canlı yayın yapmışlar
Reklamcılık, Basın-Yayın
Kına gecesi ürünler
Yayın
Canlı duvar
Kına gecesi
Canlı çiçek
adapazarı YAYIN evleri
sakarya kına gecesi testi kırma
sakarya canlı çiçek satışı
sakarya YAYIN evleri
Sakarya ↝