Dağ Bisikleti Turları Poyrazlar Parkuru ile başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Dağ Bisikleti Turları Poyrazlar Parkuru ile başladı.

İlk tura 45 bisikletsever katılarak 28,5 kilometre yol kat etti. Güzergâhta vatandaşların ilgiyle izlediği etkinliğe katılan bisikletseverler etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Bisiklet turları, 19 Mayıs Pazar İl Ormanı Parkuru ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve katılımın ücretsiz olduğu Dağ Bisikleti Turları, 12 Mayıs Pazar günü Poyrazlar Parkuruyla başladı. Sabah saat 8.00’dan itibaren Kentpark Öğretmen Evi yanındaki toplanma noktasında buluşan bisikletseverler, saat 9.00’da 45 kişiden oluşan grupla Poyrazlar’a hareket etti. Gidiş-dönüşü 28,5 kilometre olan parkurda Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın aldığı yol emniyet tedbirleri etkinliğe ayrı bir güzellik kattı.

Saat 10.00’da Poyrazlar Gölü’ne ulaşan bisikletseverler burada verilen kısa molada Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu ikramlardan yararlanarak dinlendi. Saat 10.50’de dönüş yoluna çıkılarak saat 12.00’da başlangıç noktasına varıldı. Yol güzergâhında Sakaryalıların ilgiyle izlediği etkinliğe katılan sporcular ve bisikletseverler etkinlikten büyük bir keyif aldıklarını belirtti ve etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

2013 Dağ Bisikleti Turları2nın ikincisi, 19 Mayıs 2013 Pazar günü İl Ormanı etabıyla devam edecek. Sürüş, Kentpark Öğretmen Evi yanından başlayacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]