Çiğ köfte dükkanında uyuşturucu ticareti, polise takıldı

Sakarya’da şehir merkezinde işlettiği çiğ köfteci dükkanında müşteri gibi gelen şahıslara uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sakarya genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik sürdürdüğü 2 aylık çalışma sonucunda yakalanan 13 kişiye uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 5 farklı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Şehir merkezinde bulunan çiğ köfteci dükkanına da operasyon düzenleyen ekipler, dükkana elemanları aracılığıyla müşteri gibi gelen şahıslara uyuşturucu madde sattığı tespit edilen E.A. (33), H.Ö.(33) ve E.K. (33) isimli şahısları gözaltına aldı. Çalışma neticesinde satışa hazır vaziyette toplam 16 gram sentetik cannabinoid, 9 gram esrar maddesi, 17 adet uyuşturucu uyarıcı hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A. (33), H.Ö.(33) isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.K. (33) isimli şahıs ise adli kontrol cezası aldı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]