CHP, Diğer Partilerin Projelerini Eleştirdi

CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Cafer Şen, diğer partilerin adaylarının somut projelerinin olmadığını belirtti. CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Cafer Şen, ilçede partilerle bir araya geldi.

Şen, burada konuşmada, "Serdivan'ın yeşil alanları ya talan edilecek ya da bu alanlar sosyal alanlar olarak düzenlenip insanlarımızın hizmetine sunulacak. İşte bu bilinçle listelerimizde ilk 5 sırayı teknik ekiple oluşturmayı uygun gördük. Yine listelerimizde her mahalleden birer temsilci bulunmakta. Mevcut ekip içerisinde ilk beşte iki mimar, iki mühendis ve bir avukat adayımız var. Belediyecilik konusunda tecrübe sahibi olan ekibimizin Serdivan'ı cennet bir ilçe haline getireceğinden en ufak bir şüphemiz yok. Mahalle ve meslek gruplarından oluşan temsilcilerimizle tüm Serdivanlılar'a bu sonucun hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Halkın Hayali Sözlere Karnı Tok

Diğer parti adayların çalışmalarını da yakından takip ettiklerinin altını çizen Şen, adayların somut projeleri halka yansıtmadığını ve hamasi sözlerle konuştuklarını belirterek, "Halkın hayali sözlere karnı tok. Hayali lafların gücü eylemle pratik arasında köprü kurmaya yetmez, böyle köprüler miadını doldurmadan yıkılmaya mahkumdur. Ortaya çıkıp en ufak bir tereddüt duymadan projelerinizi vatandaşa anlatacaksınız. Serdivan teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla seçime hazırız. Projeden ve insandan yana eksiğimiz yok. Dikkat edin, ziyaretler esnasında tüm adaylar halka kime oy vereceğini sorar. Biz de vatandaşımıza kime oy vermeyeceksin sorusunu yöneltiyoruz. Aldığımız cevaplar örgütsel çalışmalarla somut projelerin hamasi lafları gölgede bıraktığını gösteriyor. İbre gerçeklikten yana, gerçekleştirilebilecek projelerden" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]