Çevre güvenliği alınmayınca yaralandı

Kaynarca’da hasarlı PTT binasının yıkımı nedeniyle kapatılan yolda önlemlerin yeterli olmaması bir vatandaşın yaralanmasına neden oldu.

İlçeye bağlı Ziahmet Mahallesi Abdurrahmanlar Sokakta ikamet ettiğini ifade eden Osman Bayraktar, “Üç arkadaş kaldırımda yürürken PTT binasının yıkıldığı yerde güvenlik önlemleri yeterli olmadığı için alnım açıkta bulunan demir çubuğa çarptı ve yaralandım. Yıkımı yapan şirket burada önlem alsın başka insanların canı yanmasın” dedi.

Sorumluları Belediye Başkan Yardımcısı Turan Zengin’e şikayet ettiğini ifade eden Osman Bayraktar olay hakkında şöyle konuştu: "Kaldırım zaten dar, karşıdan da bayanlar geliyordu, onlara yol vermek için kaldırımın sağına geçince alnımı ve burnumu demir çubuğa çarptım.

Olaydan sonra Belediye’ye gittim başkanla görüşmek için başkan yoktu, Başkan Yardımcısı Turan Zengin vardı. Onun uyarmasıyla güvenlik şeridi çekildi. Ama yine de tehlike devam ediyor. Başka birisi bunlara yine çarpabilir. Yazık günah ben yaralandım, başkasının canı yanmasın.”

Belediye Başkan Yardımcısı Turan Zengin de olaya üzüldüğünü belirterek, “Çevre güvenliği alınmıştı ama yeterince dikkatli davranılmamış demek ki olaydan sonra hemen uyararak şerit çektirdik, olayla ilgili inceleme yapıyorum.” diye konuştu. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]