Sakarya’da sahilde hayatını kaybetmiş halde bulunan 56 yaşındaki iş insanı Levent Muharrem Sınmaz, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Sakarya iş dünyasının tanınan isimlerinden olan ve Hendek, Erenler ile Adapazarı’nda çelik ürünleri ve imalat alanında faaliyet gösteren tesisleri bulunan Levent Muharrem Sınmaz’dan (56) bir süre haber alamayan eşi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan incelemelerde Sınmaz’ın cep telefonu sinyalinin en son Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Babalı bölgesinden alındığı belirlendi.
Bunun üzerine bölgede başlatılan arama çalışmaları sonucunda Sınmaz, jandarma asayiş ekipleri tarafından Kaynarca ilçesi Başoğlu Mahallesi Karaboğaz Sahili’nde aracının yanında hareketsiz halde bulundu. Yapılan kontrollerde iş insanının hayatını kaybettiği tespit edildi.
Levent Muharrem Sınmaz’ın cenazesi, Hendek ilçesindeki Yeni Cami’de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Hendek Merkez Mezarlığı’nda defnedildi.