Çam ağacı mezarlığın üstüne devrildi

Hendek Kabristanlığına şehir dışından gelip aile kabristanlığını ziyaret eden vatandaş mezarlarının başına geldiğinde aile mezarlığının üzerine yıkılan çam ağacıyla karşılaştı.

Ayrıca yan taraftaki mezarlarında aynı durumda olduğunu görerek Mezarlık görevlisine durumu bildirdi.

Görevli Odasının tam karşısında ki bölümde yıkılan Ağaçlardan haberinin olmadığını söylemesi üzerine Vatandaş yerini söyledi.

Mezarlıktaki görevlinin yarın sabah ağacı kaldıracağını belirtmesi üzerine evine dönen Vatandaş ertesi gün tekrar aile kabristanlığını ziyarete gittiğinde aynı manzarayı görünce daha yetkili biriyle telefonda görüştüğünü belirtti.

Vatandaş görüştüğü yetkilinin kar kalktığı zaman gerekli işlemlerin yapılacağını dile getirdi. Hendek merkezden kar kalkalı 4-5 gün oldu. Karın kalktığından haberi olmayan yetkililerin kabristanlığın içindeki sorunlardan haberdar olmamasına da şaşırmamalı diyerek tepkisini dile getirdi.

Temizlik İmandandır diyen Vatandaş ağacı kendisinin kesmek istediğini yetkililere söylese de yetkililer buna müsaade etmediğini söyledi. Ancak kendileri de bir çalışma göstermedi diyerek yetkilileri bu gibi hassas konularda daha dikkatli olmaya davet etti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]