CADDER yönetimi, Çark Caddesi'nin sorunlarını anlattı

Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği’nin (CADDER) basın mensupları ile buluştuğu toplantıda Çark Caddesi'nin sorunları masaya yatırıldı.

2011 yılında faaliyete giren Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği 3. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Kongre sonrasında değişen yeni yönetim kurulu başkanı Kemal Turgaç ve yönetim kurulu üyeleri basınla buluştu. Mevcut olan ve devam eden günlerde olabilecek sorunlara yönelik çözümlerin konuşulduğu programda, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla basın mensuplarının da gazeteciler günü kutlandı.

Programda konuşan Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Turgaç, “Değerli basın mensupları değerli yönetici arkadaşlarım Çark Caddesi Esnaf Ve İş Adamları Derneği’nin önümüzdeki dönemde görev alacak yönetim kurulunun tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantı vesilesiyle sizlerin de çalışan gazeteciler gününüzü kutlarım meslek hayatınızda başarılar dilerim. Çark Caddesi şehrinizin en büyük alışveriş merkezidir. Sahip olduğu bu misyon beraberinde de bazı sorunlar getirmektedir. O yüzden iyi yönetilmesi gerekmektedir. Bizde bu dönemde mevcut olan ve devamında gelebilecek sorunlarla yönetici arkadaşlarımızla birlikte ortak akılda çözümler üretmeye gayret göstermek arzusundayız inşallah başarılı oluruz” dedi.

Cadde’deki temel sorunları altı başlıkta toplayabileceklerini belirten Turgaç, “Çark Caddesi’ndeki temel sorunları altı başlıkta toplayabiliriz. Bunlar; Çevre ve temizlik, asayiş ve güvenlik, kayıtdışı şatışlar, dilencilik ve kolları, trafik ve otopark, tuvalet ve benzeri sosyal hizmetler. Bu sorunların üzerine başta siz değerli basın mensupları ve ilgili resmi kurumlarla ortak bir çalışma yürüterek gitmek istediğimizi buradan belirtmek isterim. Amacımız caddemizin en iyi şekilde şehrimize layık bir görüntü içersinde olması olacaktır. İnşallah sık sık bir araya geliriz ve birlikte istişareler de bulunuruz. Bunun çok önemli olduğunu canı gönülden inanarak sizlere söylüyorum. Bu cadde hepimizin çocukluğu, hepimizin gençliği, inşallah hepimizin yaşlılığı da olacaktır. Yeni nesiller de bu böyle devam edecektir. Bu bilinçte devam edersek başarılı olacağımıza çok inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında, programa katılan basın mensuplarına; ’10 Ocak Gazeteciler Günü’ adına plaket takdim edildi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]