Büyükşehir İtfaiyesi'nden Yangın Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı kurum dışı eğitimleri kapsamında Bilecik’te faaliyet gösteren TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri A.Ş. firmasına yangın bilgisi ve yangına müdahale yöntemleri eğitimleri verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı kurum içi ve dışı eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir İtfaiyesi Bilecik’te faaliyet gösteren TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri A.Ş. firmasına yangın bilgisi ve yangına müdahale yöntemleri eğitimleri verdi.

YANGINA MÜDAHALE VE SÖNDÜRME EĞİTİMİ

Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı Koruma ve Önleme Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitimler 1 gün teorik ve 1 gün uygulamaları olarak gerçekleştirildi. Toplamda 48 personele 3 kur olarak verilen eğitimlerde yanma ve yangın bilgisi, yangın sınıfları ve yangın sınıfları söndürme yöntemlerinin yanı sıra malzeme bilgisi ve kişisel koruyucu donanımlar, temiz hava solonum seti kuşanımı ve kullanımı gibi önemli konularda bilgiler aktarıldı. Uygulamalı eğitimlerde ise ekip çalışması ve organizasyonları yaptırılarak katı, sıvı ve gaz yangınlarına müdahale ve söndürme çalışmaları gösterildi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]