Büyükşehir, Alancuma ve Hayvan Pazarına Ulaşımı Rahatlatacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler ilçesi Alancuma ve Kozluk Mahalleleri ile Sakarya Canlı Hayvan Pazarı’nı şehir merkezine bağlayan Alancuma Caddesi’ni yeniliyor. 4 bin ton asfaltın döküleceği caddede, asfalt serim işlemi öncesi alt ve üst yapı konusunda son rötuşlar yapılıyor. Bayrama kadar asfaltlanacak olan yoldaki yenilemeyle iki mahalle ile hayvan pazarının merkeze ulaşımı rahatlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol-Bak ekipleri, tüm ilçelerin mahallelerinde grup yolları ve caddeleri yeniliyor. Ekipler, mahallelerin ulaşımının rahatlaması için asfaltlama, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, mahalle yolu yenilenen son bölge Alancuma ve Kozluk Mahalleleri olacak.

İKİ MAHALLE MERKEZE BAĞLANIYOR

YOL_BAK ekipleri bölgede asfalt öncesi düzenleme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 buçuk kilometre uzunluğunda olan Alancuma ve Kozluk Mahalleleri ile Sakarya Canlı Hayvan Pazarı’nı merkeze bağlayıp D-100 Karayolu’na çıkışını sağlayan Alancuma Caddesi’nde alt yapı, dolgu, mıcır dökümü ve düzeltme çalışması yapılıyor. Grup yolu, Kurban Bayramı öncesinde asfaltalanarak açılacak.

4 BİN TON ASFALT İLE BÖLGE ULAŞIMI RAHATLAYACAK

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “YOL-BAK ekiplerimiz şehrin dört bir yanında grup yolları ve bölgelerin ulaşımda ana damarı olan grup yollarını yenilemek için çalışmalar yürütüyor. Yol yenileme programı kapsamında  çalışmaların başlatıldığı son bölge Alancuma-Kozluk Mahalleleri oldu. Erenler ilçesinde iki mahallenin şehir merkezine ulaşımını sağlayan Alancuma Caddesi’nde dolgu, mıcır dökümü, düzeltme ve alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmıştır. Bayram öncesi 4 bin ton asfaltla buluşturulacak olan bölgede Alancuma ve Kozluk ulaşımını rahat ve konforlu hale gelecektir. Şehrimizin tüm mahalle ve grup yollarında yenileme faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor” denildi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]