Büyükbaş Hayvan Etinde Yüzde 35 İndirim

Büyükbaş Hayvan Etinde Yüzde 35 İndirim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuştu.

 

''Yusufeli Barajı Bitme Aşamasına Gelmiştir''

''Su dünyamızın ve insanlığın en kıymetli kaynaklarından birisidir. Yaşanabilir çevrenin vazgeçilmezi olan su kaynakları kuraklığın önüne geçer. Tüm canlıların hayat kaynağı olan suyun her damlasının değerini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Su yenilenebilir bir kaynaktır. Türkiye gibi kaynakları sınırlı bir ülke için sudan elektrik üretimi sayesinde yurt içinde kalan paranın kalkınma planlarında kullanılması önemlidir. Kamunun bu yatırımlarla görevli kuruluşu yanında özel sektörü de hidroelektrik santralleri inşasına yönelttik. Yüksek kapasiteli hidroelektrik santrallerini ülkemize kazandırdık. Yusufeli Barajı da bitme aşamasına gelmiştir. Hidroelektrik potansiyelimizi daha hızlı harekete geçirmek için tarihi bir adım attık. Hidroelektrik üretim kapasitemizi 2 buçuk kat arttırarak 110 milyar kilovatsaate çıkardık.


"Yüzde 35 İndirim"

Marketlerde benim vatandaşlarımı zora sokanlar. Tarım Kredi Kooperatafi Başkanı ile de konuştum. Bakanımla gerekenleri hallettik. Büyükbaş hayvanlarda yüzde 30-35 indirimlerle satışa başlayacağız. Biz Tarım Kredi olarak bu indirimi yapacağız. Şeker, buğday un, zeytinyağı, ayçiçeği yağı bütün bunlar da özellikle 20-30-40 çeşit üründe de süratle indirime gideceğiz. Tarım Kredi Kooperatifi de bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]