Bu Sayfaya Bakmadan Baskı Yapmayınız!

Ekonomik krizin tüm dünyayı etkisi altına aldığı şu günlerde, krizin etkilerini üzerinizden atabilmek ve hedef müşteri kitlenize daha kolay ulaşmak istiyorsanız; firmanız için insert, broşür, diğer baskı işlemleri ve tanıtım konusunda doğru çözümler kaçınılmaz çare.
 
Doğru Tanıtım Hizmetleri, sizlere daha iyi ve daha doğru hizmet için haftalık periyodik görüşmelerle firmanız ile iletişimi güçlü tutarak sizi yakından tanıyıp firmanızı profesyonelce tanıtmanıza yardımcı oluyor.
 
Hedef Kitlenize Daha Çabuk Ulaşın. Ama Nasıl?

Yaygın reklam anlayışından farklı olarak firmaların bütçelerini ön plana alarak uçuk olmayan reklam fiyatlarıyla hizmet veren Doğru Tanıtım Hizmetleri, en kısa zamanda bilgi ve tecrübesini reklamlarına aktararak firmanızın imajını geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

"Daha İyi, Daha Doğru Hizmet" sloganıyla Soydan Matbaa ile işbirliği yapan Doğru Tanıtım Hizmetleri yetkilileri, her cuma düzenleyeceği kampanyalarla çok fazla bütçe ayırmadan da hedef kitlenize daha kolay ulaşabileceğini belirtti.
 
Peki Bu Haftanın Fırsatı Nedir?

Bu haftanın fırsatı: A5 ebadında 135 gr. kuşe kağıda çift yönlü baskı özelliğine sahip 9000 adet insert fiyatı sadece 229 TL 
 
Detaylı Bilgi:
Adres: Çark Caddesi Hilmi Kayın İş Merkezi No: 104
Telefon: 0 264 2779771
E-mail:
bilgi@dogrutanitim.com

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]