Bir kamp dönemi daha başarıyla tamamlandı

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi ücretsiz ders imkanı için sınavları ve YGS ve SBS kampını başarıyla tamamlandı.

Geçtiğimiz yıllarda bünyesinde ücretsiz olarak eğitim verdiği yüzlerce öğrencisini SBS ve YGS sınavlarına hazırlayarak yüzde 80 başarı oranı yakalayan Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi derslere destek merkezi, öğrencilerin geleceğe hazırlanmaları ve istedikleri okullara ya da üniversitelere kazanmaları adına önemli bir rol üstleniyor.

Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yapılacak ön sınavlarla başarılı olan öğrencileri bünyesinde eğitmeye devam edecek olan Bilgi ve Kültür evi bunun öncesinde her yıl öğrenci alımı öncesinde yapmış olduğu YGS ve SBS’nin akabinde öğrenciler için başarılı ve yoğun bir kamp dönemini tamamladı.

Öğrencileri YGS ve SBS sınavlarına hazırlanmasında güçlendirmek amacıyla 9 gün boyunca yoğun bir kampa alan Akyazı Bilgi ve Kültür Evi başarılı geçen çalışmaların ardından öğrencilerinde kendine olan güvenlerini bu kamp dönemi ile daha da fazlalaştırdı.

"
Eğitim ve öğretime destek her zaman yegane kuralımız olmuştur"

Sınavlar ve kamp dönemi ile ilgili beklentileri hakkında açıklamalarda bulunan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Eğitim ve öğretime destek her zaman yegane kuralımız olmuştur. Bizler desteğimizi bugüne kadar artan bir tempo ile sürdürdük bu desteğimizi de inşallah bizlerden sonraki dönemlerde de devam eder. Geçtiğimiz senelerde Bilgi ve Kültür evinde yüzde 80 oranında başarı yakaladık. Hedefimiz bu sene yaptığımız kamp dönemi ile bu başarıyı daha üst seviyelere taşımak bilgi ve kültür evimiz öğrencilerimize hizmet için var ve her zaman eğitime hizmet anlamında da bundan sonra hizmete devam edeceğiz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]