Beylik Kebap "Yılın Altın Esnafı" ödülünü kazandı

Adapazarı Belediyesi ve SESOB ortaklığında gerçekleştirilen proje kapsamında Adapazarı ilçesinde faaliyet gösteren 8 esnafa, düzenlenen tören ile ‘Altın Esnaf’ ödülü verildi. Lokanta sektöründe faaliyet gösteren Beylik Kebap kendi dalında "Altın Esnaf" ödülünü almaya hak kazandı.

Elegante Kafe’de gerçekleştirilen ‘Altın Esnaf Ödül Töreni’ ile farklı ile esnaflar ödüllerini teslim aldı. Ödül törenine Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Esnaf Odaları Başkanları, esnaflar, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Bu ödül töreninin düzenlenmesi fikri geçen sene Sayın Süleyman Dişli ’den çıkmıştı. Kendisi şu anda rahatsız olduğu için aramızda değil ama teşekkürlerimi sunuyorum. Aslında benim temsil ettiğim esnaflarımın hepsi altın değerinde. Buradaki maksat bir yarış. Amacımız bir motivasyon sağlamak.  Geçen sene 4 meslek olan ödül sıralaması bu sene 8’e çıktı. İnşallah gelecek yıllarda daha fazla esnafımıza bu ödülü vereceğiz” dedi.

Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın ise, “ Hepimizin mahallesinde bir bakkal amcası, sabahları ekmek aldığı bir fırın ve babası ile birlikte gittiği bir berberi vardır. Bunlar bizlerin kültürel değerleridir. Dolayısı ile bu güzel programa katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bütün esnaflarımız altın değerindedir” dedi.

Konuşmaların ardından 8 farklı iş kolunda faaliyet gösteren esnaflara Altın Esnaf Ödülü takdim edildi. Esnaflar arasında yapılan değerlendirme sonucunda, Lokanta sektöründe Beylik Kebap Savaş Karasu, Bakkallar sektöründe Salim Aydın, Fırıncılık iş kolunda Ehtiman Yıldırım, Kahvehane iş kolunda Hüseyin Kaya, Kantin İşletmeciliği’nde Gülsun Yasak, Kasaplık iş kolunda İdris İkizkaya, Kuaför sektöründe Filiz Alemdar, ve Pastane iş kolunda ise Halil Yaman’a Altın Esnaf ödülü verildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]