Bedensel Engellilerden SATSO'ya Teşekkür Ziyareti

3-14 Haziran 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası Turnuvalarına katılan Sakarya Bedensel Engelliler Masa Tenisi Ekibine Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından destekte bulunulmuştu.

Avrupa Şampiyonası Turnuvasında, Masa Tenisi müsabakalarında Avrupa İkincisi olan Ebru Can ve Takım değerlendirmesinde Avrupa Üçüncüsü olan Hilal Türkan ile Bedensel Engelliler Milli Takımlar Teknik Direktörü Adnan Nalıncıoğlu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin böyle güzel ve büyük başarılar imza atmasının gurur verici olduğunu ve bu tür aktivitelerde gençlerimize ve sporcularımıza her zaman destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Altuğ ayrıca; ilimizde faaliyet gösteren firmaların ve yerel yönetimlerin de sosyal sorumluluk projeleri arasında engelli çocuklarımızın, gençlerimizin hem kendilerini geliştirici hem de ilimizi tanıtmaları adına gerçekleştirecekleri aktivitelere de destek vermelerinin önemine değindi.

Söz konusu ziyarette konuşan Teknik Direktör Adnan Nalıncıoğlu turnuvanın sonuçlarından oldukça memnun olduklarını ve bundan sonraki hedeflerinin 2010 yılında gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasına katılarak başarılı ilk 10 masa tenisçisi arasında yer almak olduğunu ifade ederek en büyük sorunlarının dünya turnuvasına hazırlanırken düzenlenen çeşitli turnuvalara sponsor bulunmadığından dolayı katılamadıklarını ifade etti.

Nalıncıoğlu ayrıca İtalya’nın Cenova Kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası Turnuvasına katılmaları için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın vermiş olduğu destekten dolayı ekibi adına teşekkürlerini sunarak SATSO’nun sponsorluklar bulma konusunda da desteklerini beklediklerini ifade etti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]