Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Bebeğine Ömer Halis Demir adı verdi

8 yıl önce

Ak Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, üçüncü kez baba oldu. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen bebeğe Ömer Halis isminin verildiği öğrenildi.

Sümeyra-Yusuf çiftinin Ahmet Emin ve Betül adlarında iki çocuğu bulunuyordu. Başkan Yusuf Demir ve Sümeyra Demir çiftinin 3’üncü çocukları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya geldi. Demir çifti yeni doğan bebeklerine darbe girişiminin olduğu gece, Özel Kuvvetler'de görevli darbeci Tuğgenaral Semih Terzi'yi alnından vurduktan sonra şehit olan bordo bereli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adını verdiler.

Kahraman şehit astsubayın adını çocuğuna vermekten gurur duyduklarını belirten baba Yusuf Demir, "Oğlum oldu. Hem şehidimizin ismini yaşatmak hem de oğlumun da Şehit Ömer Halisdemir gibi yiğit ve kahraman olmasını istediğimiz için İnşallah vatana millete hayırlı olur dedik ve bu ismi verdik. İnşallah oğlum ileride Şehit Ömer Halis Demir gibi vatanına milletine sevdalı bir evlat olur” ifadelerini kullandı.

Bebeğine Ömer Halis Demir adı verdi
Bebeğine Ömer Halis Demir adı verdi
Demir, Çelik
Ferforje, Demir Doğrama ve Korkuluk Sistemleri
İnşaat Malzemeleri, Demir, Çimento, Kiremit
Demir ticareti, demir çelik ekipmanları satışı ve işlenmesi
Demir doğrama
Demir Hayat sigorta
Demir
sakarya perde çeşitleri verdi tül modelleri
demir doğrama
demir-çelik imalatı
demir-çelik dökümleri
sakarya demir
Sakarya demir doğrama ustası
Sakarya ↝