BBP Karasu İlçe Yönetimi feshedildi

BBP Sakarya İl Başkanı Suat Hayri Çillioğlu, Ak Partili Recep Soytürk’ün milletvekili aday adaylığı sırasında BBP olarak kendilerine destek verdiklerini açıklayan Hasan Eminoğlu’nun BBP ile ilişkisinin olmadığını ve Karasu İlçe Yönetiminin genel merkez kararıyla fesh edildiğini açıkladı. 

BBP Karasu İlçe Teşkilatı’nın seçimlerde Ak Parti’ye destek vereceğine dair basında çıkan haberlere il başkanlığından yalanlama geldi. 

İşte BBP Sakarya İl Başkanı Suat Hayri Çillioğlu tarafından konuya ilişkin yapılan o açıklama:
 
“HASAN EMİNOĞLU’NUN PARTİMİZLE İLGİSİ YOK”
“Basında BBP Karasu Teşkilatı’nın seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisine destek vereceğine dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 
Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Teşkilatı 16-02-2015 tarihinde Genel Merkez tarafından fesh edilmiştir hal-i hazırda Karasu’da ilçe başkanı ve yönetim kurulu bulunmamaktadır. 

“BBP KARASU ADINA YAPILACAK AÇIKLAMALARA İTİBAR ETMEYİN”
Bu sebeple;
Hasan Eminoğlu isimli şahsın Büyük Birlik Partisi ile bir ilişkisi bulunmadığından “BBP Karasu İlçe Başkanı” ünvanı ile yaptığı / yapacağı açıklamaların teşkilatımız tarafından teyid edilmeyeceğinin bilinmesini ; Büyük Birlik Partisi adına yetkisiz ve partili olmayan kişilerin yapacağı açıklamalara itibar edilmemesini Basın ve siyaset ahlakı adına rica ederim.”
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]