Baymak: Biz Hayatımız Pahasına Baymak'ı Kurtardık

Isıtma soğutma sektörlerinden Baymak tarafından düzenlenen “Tanıtım ve Eğitim Toplantısı”, Kocaeli ve Sakarya’dan firmaların katılımıyla, Serdivan Tuna Tan Tesisleri’nde gerçekleşti.

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründe önde gelen isimlerinden Baymak; Sakarya ve Kocaeli İllerinde bulunan bayi ve üyelerini, muhteşem bir organizasyonla bir araya getirerek, sektörün son yeniliklerinin anlatıldığı “Tanıtım ve Eğitim Toplantısı” düzenledi. Yaklaşık 500 kişinin bulunduğu yemekli toplantıya; Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Baymak Pazarlama Müdürü F. Umut Ertür ve Baymak Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Soner Gümüş, konuşmacı olarak katıldı.

Devlet Kültürü

Hayatının pahasına Baymak’ı kurtardıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan; Ülkeye yapılan yatırımlar için Baymak’ın kendilerine büyük imkanlar sağladığını söyledi. Baymak’a gelinen noktayla birlikte çocukluk anılarını da anlatan Akdoğan; “Bana çocukken devletimi sevmemi ve bu kültürle büyümemi babam, ekmeğimi ve işimi sevmeyi de ustamdan öğrendim. Bizi bu günlere getiren kültürdür. Çünkü biz, devleti devlet yapan insanların çocuğuyuz” diye konuştu.

Yeni Yatırımlar

Dr. Akdoğan konuşmasında şunlara da yer verdi: “Baymak, yaptığı yatırımlar ile dünyanın en büyük ısıtma firmalarından biridir. Baymak olarak; Türkiye’nin en modern kombi üretim tesisine sahibiz; Yapacağımız yeni yatırımlarımız ile kombi ve güneş enerjisi sistemlerinde de Avrupa’nın en büyüklerinden biri olacağız. Şu anda 40’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Hedefimiz bu sayıyı 70’e çıkarmak. 2010 yılına kadar ciromuzu 500 milyon, ihracatımızı 150 milyon dolara ve çalışan sayımızı da 2.000’e çıkarmak istiyoruz” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]