Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Başkan Yılmazer'den sosyal medya etkileşimi

10 yıl önce

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, hizmet üretimi adına halkla etkileşimde bulunmada son yıllarda en aktif ve aracısız bir fenomen olan sosyal medya kullanımında özel olarak halkın belediyeye ulaşımında daha verimli olunması bağlamında WhatsApp Hizmet Hattı oluşturdu.

Dileyen vatandaşlar 0531 104 54 54 numaralı WhatsApp hattıyla, dile getirmek istediği öneri veya hizmet istediği yerlerin fotoğraflarını çekerek bu hat sayesinde hizmet istediği birimlerle kuracağı iletişim imkanını yaşayacak. Başkan Yılmazer tarafından her fırsatta denetlenecek olan Hizmet Hattı sayesinde vatandaşın belediyeye ilettiği her mesaj titizlikle değerlendirilecek ve WhatsApp Hizmet Hattı sayesinde ilgili birim acil olarak harekete geçecek.

Sapanca Belediyesi’nin sosyal medyada ‘’Siz Bildirin, Biz Yerine Getirelim’’ ilkesiyle en dinamik şekilde yer almaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Yılmazer kurulan WhatsApp Hizmet Hattı ve diğer sosyal medya iletişim mecraları olan Facebook(www.facebook.com/SapancaBelediyesi),Twitter(www.twitter.com/sapancabelediye)ve e-mail([email protected])yoluyla da vatandaşın, belediyeye önerilerde bulunma, hizmetleri değerlendirme imkanına da sahip olacağını ifade etti.

Başkan Yılmazer'den sosyal medya etkileşimi
Başkan Yılmazer'den sosyal medya etkileşimi - 1. fotoğraf
Başkan Yılmazer'den sosyal medya etkileşimi - 2. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com