Başkan Toçoğlu, Bir Düğünde Daha Nikah Kıydı

Güleryüz Kuyumculuk’un personellerinden Emre Akbulut ile Ada AVM Carrefour’un personellerinden Yasemin Özer; Serdivan Düğün Salonu’nda gerçekleşen cemiyetle evlenerek, yuvasını kurdu.

Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Bedir’in kayınçosu olan ve Güleryüz’ün Dayısı olarak tanınan Enis Akbulut ve eşi Şengül Akbulut çiftinin Güleryüz Kuyumculuk ve Ada AVM Altınbaş’ta çalışan oğlu Emre Akbulut ile şehrimizin tanınmış ailelerinden ve Karaman Mahallesi’nde ikamet eden Emrullah & Nilüfer Özer çiftinin Ada AVM Carrefour’un sigara bölümünde çalışan kızı Yasemin Özer; Serdivan Düğün Salonu’nda gerçekleşen cemiyetle evlendi.

BAŞKAN TOÇOĞLU KIYDI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun nikahını kıydığı Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfkı Bedir ile TRT Sakarya Temsilcisi ve Koçdemir Video’nun sahibi Ethem Koçdemir’in de şahitliğini yaptığı Yasemin & Emre çiftinin cemiyetine; başta Akbulut, Özer ve Bedir ailelerinin yanı sıra çiftin akraba, komşu, dost ve arkadaşları katıldı.

Birbirlerine çok yakışan ve mutlulukları yüzlerinden okunan çiçeği burnunda genç çift Yasemin ve Emre Akbulut’u tebrik eden davetliler, onlarla birlikte çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]