Başkan Kazan'dan gazilere ziyaret

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Muharip Gaziler Derneği’ne ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne kutlama ziyareti gerçekleştirdi.  Muharip Gaziler Derneği'ndeki ziyarette Başkan Kazan, Dernek Başkanı Erol Demir nezdinde tüm gazilerimizin gününü kutladı.

“TBMM tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e verilen Gazilik unvanı ile O’nun temsilcileri olan siz Gazilerimiz en büyük umudumuzsunuz” diyen Başkan Kazan, Atatürk ve silah arkadaşları tarafından omuz omuza dayanışma içinde verilen o büyük mücadelenin bizlere örnek olması gerektiğine vurgu yaptı.

Temel değerler


Tarih boyunca birçok badire atlattığımızı ifade eden Başkan Kazan, millet olarak bu sıkıntılı günlerin de üstesinden geleceğimizi, yegane çıkış yolunun Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi olduğunu, hukuk, demokrasi, laiklik, eşitlik ve insan hakları temelinde geleceğimizi yeniden inşa etmemiz gerektiğini ifade etti.

Başkan Kazan “Yaşayan Hafızalarımız” olarak ifade ettiği gazilerimize göreve geldikleri ilk günden itibaren hizmet etmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu ve gururla bu hizmete devam edeceklerini belirtti.

Nazik ziyareti için memnuniyetlerini dile getiren Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir, Sakarya Barosu’nun verdiği destek ile Gazilerin her zaman yanında olduğunu belirterek Başkan Kazan nezdinde tüm yönetim kuruluna ve avukatlara göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

İkinci ziyaretini Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne gerçekleştiren Başkan Kazan, Baro'nun şehit ailelerinin de bir evi olduğunu ifade ederek avukatların daima yanlarında ve beraber olduklarını ifade etti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]