Baro'dan posta dağıtım personeline seminer

Sakarya Barosu eğitim seminerlerine devam ediyor. Bir taraftan Avukatların mesleki ve hukuki gelişimleri için eğitim seminerleri düzenleyen Baro diğer taraftan farklı meslek grupları için de seminerler düzenleyerek yasal mevzuat ve hukuksal konularda eğitim desteği veriyor.

Eğitim seminerlerinde farklı meslek mensuplarının mevzuata uygun kaliteli bir hizmet vermesinin amaçlandığını belirten Baro Başkanı Av. Zafer Kazan “Baromuz bu şehrin Barosudur, şehrimizdeki her meslek grubuna hukuksal ve mevzuat anlamında destek vermeye devam edeceğiz” diyerek faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti.

Sakarya Barosu'nun Posta Dağıtım Memurları için düzenlendiği eğitim seminerinin sunumunu Sakarya Adliyesi Hakimi Nursen Güven ve Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Murat Erdem yaptı.

Seminerde konuşan Başkan Kazan, “tebligat hukuku yargılamanın kapısıdır, bu kapı sağlıklı bir şekilde açılamazsa yargılama yapılamaz” dedi.  

Yoğun katılım

Kanuna uygun şekilde yapılmayan tebligatların birçok işlemin iptal edilmesine neden olduğu, hem zaman hem de maddi açıdan kayıplara yol açtığı belirtilen seminerde Posta dağıtım çalışanlarının çok önemli bir görev ifa ettikleri vurgulandı. Posta Dağıtım Personelinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim seminerinin sonunda uygulamada sıkça rastlanan konulara ilişkin sorular da cevaplandı.

Seminer sonunda Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Hakim Nursen Güven ve Yard. Doç. Dr. Murat Erdem’e teşekkür plaketi verirken; PTT Baş Müdürü Ali Selvi de Başkan Kazan, Hakim Nursen Güven ve Yard. Doç.Dr. Murat Erdem’e PTT’nin hazırlamış olduğu “Kuşbakışı Türkiye” konulu albüm hediye ederek teşekkür ettiler.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]