Bakkalların güç birliği

Bakkal ve bayi esnaflarının sorunlarının görüşüldüğü istişare toplantısının 5. Gebze Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı.

Oda Başkanı Secattin Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya civar iller ve ilçelerin oda başkanları ile birlikte Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’da katılarak, esnaf dayanışmasına güç verdi.

İstişare toplantısını değerlendiren Başkan Akdardağan, “5. Kez bir araya geldiğimiz bu toplantıları çok önemsiyoruz. Bir önceki toplantıya ev sahipliği yapmıştık ve mesleki sorunlarımızı yetkililere ilettik, çözüm önerileri hazırladık, eylem planını uyguluyoruz. Yaşadığımız sorunları, zincir marketlere karşı mücadelemiz, yeni açılacak marketlere sınırlama getirilmesi ve hükümetin esnafa yönelik getirdiği imkanlar, krediler ve beklentilerimizi ele aldık” dedi.

Güç birlikteliğinin arttığı bu toplantıların süreceğini belirten Başkan Akdardağan, “Fikir alışverişi yaptığımız, ulusal sermayeye karşı durduğumuz ve sektörümüzdeki gelişmeleri el aldığımız bu toplantıları sürdüreceğiz. Kararlarımızı hayata geçirip, esnafımızın adına yapılan girişimlerin takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.  

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]