Bakkallar Odası'ndan Baro Başkanı Kazan'a ziyaret

Sakarya Bakkallar Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Baro Başkanlığına yeni seçilen Avukat Zafer Kazan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyarette, Başkan Kazan ve yönetimine başarı dileğinde bulunan Oda Başkanı Akdardağan, “Öncelikle görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bundan böyle Sakarya’nın en etkin meslek gurubu olarak sizlerle yapacağımız ortak projelerimiz olacak. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek, Sakarya’ya bir şeyler katmak için çalışacağız. Küçük esnaf, özellikle bakkal esnaflarımız kendi imkanları ile çarkını döndürmekte. Sizlerle birlikte atacağımız bu adımlarla sesimizin daha gür duyulmasını sağlayacağız” dedi.

Esnaf ve sanatkarı çok önemsediklerini belirten Başkan Kazan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Herkesin hayatında farklı bir yeri olan bakkal esnafımızı tabiri yerinde bakkal amcayı bizde çok önemsiyoruz. Sorunlarınızın çözümü konusunda hukuksal konularda her zaman sizin yanınızda yer alacağız. Sakarya için yapılacak ortak projelerde sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız. Esnaf ve sanatkarın sorunlarını her platformda dile getirdiğini ve çok iyi temsil ettiğiniz için siz ve ekibinize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]