Bakan Yazıcı Nikah Şahitliği Yaptı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik'in kızının düğününde nikah şahitliği yaptı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve eşi Saime Çelik'in kızları Zeynep Çelik hayatını, işadamı Adnan Alişan ve eşi Nejla Alişan çiftinin çocukları Fatih Alişan ile birleştirdi. Adapazarı Nur & Nur tesislerinde düzenlenen düğün törenine Bakan Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün, Sakarya Valisi Hüseyin Atak, AK Parti Sakarya milletvekilleri Şaban Dişli, Erol Aslan Cebeci, Ayhan Sefer Üstün, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Nihat Erim, eski bakanlar Cevat Ayhan, Nevzat Ercan, kaymakamlar, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün kıydığı nikah töreninde gelin Zeynep Çelik ile damat Fatih Alişan'ın şahitliklerini Bakan Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün, eski bakanlar Cevat Ayhan, Nevzat Ercan, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Valisi Hüseyin Atak yaptı. Nikahın ardından Belediye Başkanı Cavit Öztürk tarafından kendisine verilen evlilik cüzdanını Bakan Yazıcı, eski bakan Cevat Ayhan'a vererek gelin ve damada vermesini istedi. Ayhan, evlilik cüzdanını hayırlı olması dileğiyle gelin ve damada birlikte teslim etti. Gelin ve damadı tebrik eden Bakan Yazıcı, İstanbul'a gitmek üzere düğünden ayrıldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]