Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Bakan Yardımcısı, Toyota C-HR için konuştu

8 yıl önce
Türkiye’den dünyaya ihraç edilecek Toyota C-HR modelinin seri üretime başlaması vesilesiyle düzenlenen törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “15 Temmuz sonrasında Türkiye ekonomisiyle ilgili endişe duyanlara en iyi cevap bu yatırımlardır” dedi.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’da bulunan üretim tesislerinde Toyota C-HR’ın seri üretiminin başlaması vesilesiyle bir tören düzenledi. Törene, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Toyota Otomotiv Türkiye A.Ş. CEO’su Hiroshi Kato, yan sanayi temsilcileri ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “15 Temmuz sonrasında Türkiye ekonomisiyle ilgili endişe duyanlara en iyi cevabın bu tür yatırım ve açılışlar olduğuna inanıyorum. Her zaman söylüyoruz bizim için yerli ve yabancı ayrımı yoktur. Bu ülkede üretim yapan herkes bizim için yerlidir. Bu ülkede üretim yapan her firma bizim başımızın tacıdır. Toyota’nın Türkiye’deki faaliyetleri çeyrek asrı geride bırakıyor. Toyota Türkiye’den memnun, Türkiye de Toyota’dan memnun” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından Türkiye’nin ilk hibrit otomobili olma özelliği taşıyan aracı inceledi
 Bakan Yardımcısı,  Toyota C-HR için konuştu
Toyota yedek parça
El ve ayak için splint
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
Doğum için nefes egzerzisleri
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Engelliler için oyun grupları
ofis için ahşap ürünler
büro için madeni mobilya
rahat yolculuk için firmalar
ofis için mobilya
toyota
ofisler için mobilya
Sakarya ↝