Avukatlar mazbatalarını aldılar

Geçtiğimiz hafta sonu Orhan Gazi Kültür Merkezinde, 52. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Sakarya Barosu, Pazar günü yapılan seçimlerin ardından yeni yönetimi belirledi.

Seçim sonuçlarına göre yönetim ve kurullarda görev alan avukatlar Sakarya Valiliği Konferans Salonunda düzenlenen törende mazbatalarını aldılar.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Sakarya Barosunda 22 yıldır tek dönem olarak yapılan başkanlık geleneğini değiştirerek ikinci defa seçilen Av. Zafer Kazan mazbata töreninde yaptığı kısa konuşmasında demokrasi şöleni havasında bir seçim yaşadıklarını ifade ederek : “Meslektaşlarımızın bize olan güvenin bilinci ile daha çok çalışacağız” dedi.

Gerek yönetim gerek kurullara aday olarak, Sakarya Barosuna katkı sunan meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Kazan seçilmiş olsun olmasın tüm meslektaşları ile birlikte çalışacaklarını, her türlü görüş ve öneriye açık olduklarını ifade etti.

3. Ağır Ceza Mahkemesi ve Seçim Kurulu Hakimi Hakan İskenderoğlu tarafından mazbataları takdim edilen avukatlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BAŞKANLIK DİVANI

Mazbata töreninin ardından Av. Zafer Kazan başkanlığında toplanan Baro Yönetimi, 2016 – 2018 yılları arasında görev yapacak Başkanlık Divanını belirlediler.

İşte Sakarya Barosunda görev alan avukatların listesi:

Yönetim Kurulu :

Av. Zafer KAZAN Başkan

Av. Ahmet Ziya AKAR Başkan Yrd.

Av. Ümit FIRTIN Genel Sekreter

Av. Osman Ayar Sayman

Av. Fatih BİRKAN Üye

Av. Talha TOÇOĞLU Üye

Av. İlknur EBİZ YILDIZ Üye

Av. Özlem YILMAZ Üye

Av. Yeliz AYDIN Üye

Av. Tolga KIRTAY Üye

Disiplin Kurulu

Av. Esra TURGUT, Av. Haluk CAN, Av. İsmail Alper ALTAN, Av. Özgür AKIN, Av. Nursel GİRİT

Denetleme Kurulu

Av. Hamit Semih BALİÇ, Av. Akif DERVİŞ, Av. Emir ERDEMİR

Türkiye Barolar Birliği Delegeleri; Av. Reyhan ŞAHİN, Av. Nihat NALBANTOĞLU, Av. Ahmet NALBANT
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]