Avrupa'nın 2. büyük otel devi Sakarya'da temel atıyor

Golden Tulip markalarının gelişimi için Türkiye'de İstanbul'un ardından Sakarya'ya yatırım için çalışmalara start verdi. Fransa merkezli Louvre Hotels Group ile Franchise anlaşması yapan İstanbul’lu yatırımcı Bülent Güneş tarafından Sakarya’ya yapılacak olan Golden Tulip Otel Sakarya’da 5 yıldızlı konseptte olacak.

Şehrin en büyük oteli

52 Ülke, 6000 Otel, 640.000 oda ve 1.420.000 yatak kapasitesi ile Dünyada ilk 5'de, Avrupa’da ilk 2’de bulunan Louvre Hotels Group’a ait Golden Tulip otel markası Sakarya'ya 5 Yıldızlı Otel kazandırmak için düğmeye bastı. 140 odalı dev otel yatırımı Sakarya’ya da birçok ilkleri beraberinde getiriyor. Sakarya'nın yeni parlayan yıldızı, Golden Tulip Sakarya olacak.

Dev projenin temeli atıldı

Arifiye ilçesinde, Adapazarı’nın ana girişinde, 1.OSB’nin hemen karşısında yer alarak iş dünyasına çok yakından hitap edecek olan Golden Tulip Sakarya Otelin, kesilen kurbanların ardından inşaat başlama töreni gerçekleşti. Törende Otelin yatırımcısı Bülent Güneş, Golden Tulip Türkiye Yetkilisi Cenk Ercins, Otelin Proje Danışmanı ve aynı zamanda Genel Müdürü Mehmet Yüce, proje müellifleri Omurga Mimarlık Ortakları Bahar Yücel ve Efe Hızal hazır bulunurken, Golden Tulip Sakarya Otel Genel Müdürü Mehmet Yüce de proje ve otel hakkında bilgi verdi. Projenin Sakarya'nın en yeni, en büyük ve herkesin merak edeceği çok kapsamlı şehir oteli olacağını dile getiren Yüce; “Golden Tulip Sakarya’yı şehrimize kazandırmaktan onur duyuyoruz. Projemize 2016 Aralık ayında başladık ve en efektif, en kullanışlı otel projesini yapmaya çalıştık. Bugün itibariyle inşaatımıza başlıyoruz. Çok modern ve teknolojinin son imkânlarının misafirlerimize sunulacağı bir tesis inşa etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızın yaklaşık 15 ay içerisinde tamamlanacağını düşünüyoruz. 2017 iş sezonuna yetiştirmeye çalıştığımız otelimizde 7'si Suit olmak üzere 140 oda, 600 kişilik direksiz balo salonu, 4 adet toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu ve lüks bir spa departmanı proje içinde yer alacak. Sakarya'ya ciddi katma değer sağlayacak olan bu önemli projeyle birlikte Sakarya'nın gelişimine de katkı sağlayacağımızı söyleyebiliriz. İçerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemlerde bile yatırımına ara vermeden devam eden Bülent Güneş’e, markanın tesisimize kazandırılmasını sağlayan marka danışmanımız Cenk Ercins’e, ayrıca çalışmalarımızda bize sürekli destek olan Arifiye Belediyesi çalışanlarına ve başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu’ ya teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız ilerledikçe gerekli bilgilendirmeyi ve sunumlarımızı da yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yatırımımızın hem bize, hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]