Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Arkadaşları cesedini buldu

6 yıl önce
Hendek’te yaşayan ve iş nedeniyle Bodrum’a giden 45 yaşındaki güvenlik görevlisi Ufuk Kol, arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Hendek’te yaşayan ve iş sebebiyle Bodrum’a giden 45 yaşındaki Ufuk Kol güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. 

Kol’dan bir süre haber alamayan arkadaşları durumdan şüphelenerek evine gitti. Evine gelen arkadaşları Ufuk Kol’u yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ufuk Kol’un hayatını kaybettiğini belirledi. Ufuk Kol’un ölümünün kalp krizinden olduğu düşünülürken ölüm haberini alan ailesi ve yakınları derin bir yasa boğuldu. 

Kol’un cenazesi babaevi olan Hendek Kargalı Mahallesi’ne gönderildi.
Arkadaşları cesedini buldu
Arkadaşları cesedini buldu - 1. fotoğraf
Arkadaşları cesedini buldu - 2. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 25.10.2026 12:59 · 8302f29 · sakaryarehberim.com