Arifiye'de Hırsızlık Teşebbüsü Sonucu 1 Yaralı

Olay, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan Yukarıkirazca mahallesinde gerçekleşti.

Hayvan hırsızlığına teşebbüs olayı ihbarının ardından olay yerinde yapılan araştırmalar sonucunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kenevir bitkisi tarlasında, hırsızlık olayı gerçekleşmiştir. Devamında meydana gelen silahla yaralama olayında, olay yerinde 4 çuval içinde toplam 35 kilogram 380 gram uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

Hırsızlık teşebbüsünde bulunan kişilerden birini yaralayan hayvan sahibi Ercan A., aramadan sonra sonra kendi rızası ile olayda kullandığı silah ve 5 adet fişeği teslim etmiş sonrasında da malzemelere el koyulmuştur.

Olayda bacağından ve göğsünden yaralanan şüpheli Yüksel Y.'nin aracında silah ve şarjörü bulunmuştur. Hırsızlık teşebbüsünden ötürü silahla yaralanan Ertuğrul E. isimli şahıs, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olup hayati tehlikesinin de olmadığı öğrenildi.

Şüpheli ve firar durumunda olan Emircan G., Fırat E. ve Ercan E. isimli şahısları arama çalışmaları devam etmektedir. Gözaltında bulunan diğer şüpheliler Yüksel Y. ve Hayrettin E ise Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerdir.
 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]