Amsterdam ve Brugge için tur fırsatlarını kaçırmayın!

Amsterdam ve Brugge Tur seçenekleri için fırsatları yakalayın!

Hollanda’nın başkenti olan Amsterdam, muhteşem şehir yapısı ile sizi konuk edecek olan bir şehirdir. Amsterdam, Lahey’den yönetilmektedir. Amsterdam turları arasından kendiniz için en uygun olanı yakalamak için hava durumunu kontrol ederek seçimlerinizi yapmalısınız. Amsterdam içerisine araba ile girmek yasak, bunun için sadece bisiklet ile gezebilir ya da yürüyebilirsiniz. Havanın güzel olduğu zamanları tercih etmelisiniz. kışın oldukça soğuk, yazın ise sıcak olan Amsterdam, sizi bekler!

Amsterdam Turları arasından tercihinizi yaptıktan sonra Amsterdam uçak bileti ya da Amsterdam otelleri arasından birini seçmek zorunda değilsiniz çünkü tur kapsamında tüm detaylar sizin için düşünülmüştür. Amsterdam dünyanın en çok ziyaret edilen 5.şehridir. Nüfusu sadece 1,5 milyondur ancak turist çok geldiği için bu sayı 2 ya da 3’e katlanmaktadır. Amsterdam’da para birimi Euro’dur. Resmi dili Flemenkçe olan ülkede İngilizce, Fransızca ve Almanca konuşulmaktadır. Türkiye’den saati bir saat geridir.

Şehrin zaten her yerini yürüyerek gezebilirsiniz. Amsterdam gerçekten her yeri gezilip görülmesi gereken bir şehirdir. Rijksmueseum, Anne Frank’ın Evi, Vondelpark, Sam Meydanı, Madam Tussauds Müzesi, Begijnhof Müzesi ve tabi ki Amsterdam şehir merkezi görmeniz gereken yerler arasındadır. Amsterdam gece hayatı oldukça hareketlidir. 7/24 eğlencenin devam ettiği bu geceleri merak ediyorsanız, yılın en güzel tatilini geçirebilirsiniz. Özellikle kırmızı fener sokağı meşhurdur. Eğlencenin adresi burasıdır!

Brugge Turlarını da değerlendirmelisiniz!

Soğuk kış ayları ve yazın hafif serin geçen geceleri ile bilinen Brugge istediğiniz her mevsim güzeldir. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında bu güzel şehri ziyaret edebilirsiniz. Şehirde gezmek için otobüs, metro ve tramvay gibi seçimler yapabilirsiniz. Para birimi Euro olan Brugge’da Felemenkçe, Fransızca ve Almanca konuşulur.

Orta Çağdan kalma muhteşem bir şehir olan Brugge, Türkiye’den saat olarak 1 saat geridedir. Brugge çikolata müzesi, Sanat Galerileri, Holy Blood Bazilikası, Our Lady Kilisesi, Brugge Çan Kulesi, St Salvador Katedrali, Gruuthuse Müzesi, Provinciaal Neo Gotik Kilisesi, Loppem Kalesi ve Boudewjin Tema Parkı gezmeniz gereken en güzel yerler arasındadır. Brugge çikolatanın cennetidir. Beyaz, siyah, kahverengi, kırmızı, yeşil ya da mor, siz hangi renk isterseniz o renkte ve tatta çikolata bulabilirsiniz.

Eşsiz bir tur planlamak ve en güzel zamanlarını keyifle geçirmek isterseniz sizi bekleyen fırsatları yakalamalısınız. Brugge ya da Amsterdam turları arasından birini yakalayarak planlayabileceğiniz en iyi turları hemen seçmelisiniz. Sizi bekleyen tur fırsatları ise erken rezervasyon seçenekleri ile her an karşınıza çıkabilir. Amsterdam turları ya da Brugge Turları her yıl en güzel turlara ev sahipliği yaptığı doğrudur. Siz de bu farkı bu güzel iki şehri ziyaret edince anlayacaksınız.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]