Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Ameliyat öncesi PCR testi zorunluluğu kaldırıldı

Sağlık Bakanlığı'nca alınan yeni kararda, ameliyat ve endoskopi gibi operasyonlardan önce PCR testinin yapılmamasına karar verildi.

Dünya çapında yaşamı durma noktasına getiren koronavirüs sürecinde sona gelinirken, kısıtlamalar da tek tek kaldırılmaya başladı.

Artık ameliyat ya da endoskopi gibi diğer işlemler öncesinde yapılması zorunlu olan PCR testi yapılmayacak.

26 Nisan'da yapılan son Bilim Kurulu Toplantısında alınan karar, hastanelere resmi yazıyla duyruldu.

Ameliyat öncesi test yapılmayacak
Sağlık Bakanlığı, hastanelerin artık ameliyat veya endoskopi, kolonoskopi gibi operasyonlar öncesinde hastalara tarama amaçlı PCR testinin yapılmamasını istedi.

Resmi yazıda kararın aşılama oranı, ilaç kullanımı ve vaka sayıları gibi etkenlerin göz önünde bulundurularak alındığı da vurgulandı.

3 yıl önce
Okul öncesi malzemeleri
Okul öncesi kitaplar
Kaynakçı Testi
Zeka testi
İşitme testi
Paterji testi
okul öncesi eğitim
adapazarı okul öncesi eğitim yerleri
sakarya okul öncesi eğitim veren okullar
lpg dönüşümü öncesi araç kontrolü
okul öncesi eğitim verenler
okul öncesi eğitimler
Sakarya ↝