Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Amcasına Kurşun Yağdırdı

Sapanca ilçesinde bir kişi, amcasını evinde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Cinayet dün gece saatlerinde Sapanca ilçesi Yanık Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Z.C.(17), aynı evde kaldıkları amcası M.C.'yi (43), odasında tabancayla kurşun yağdırdı.

Silah sesine uyanan ev halkı M.C.'yi yerde kanlar içinde buldu. Evdekilerin yardım istemesi üzerine olay yerine gelen 112 hızır acil ekibi, vücuduna 14 kurşun isabet eden M.C.'yi ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yolda kalbi duran M.C. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Amcasını öldürdüğü ileri sürülen Z.C. ise olay sonrası kaçtı. Şüphelinin yakalanması için jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öte yandan ölen M.C.'nin akıl hastası olduğu ve bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Yakınları, M.C.'yi akşam saatlerinde cinayet şüphelisi yeğenini kovalarken gördüklerini söylediler. M.C.'nin zaman zaman yeğenine kötü davrandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Amcasına Kurşun Yağdırdı
16 yıl önce
Kurşun geçirmez cam
Kurşun vitray
Kurşun kaplama
kurşun vitray
kurşun kalem
iskandil kurşun çeşitleri
sakarya kalay - kurşun - çinko malzeme satış
faber castell kurşun kalem
firdöndülü kurşun çeşitleri
Sakarya ↝