Alemdar: Serdivan Mobilya Sektörünün Yıldızı Olacak

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan'ı mobilya sektörünün yıldızı yapacaklarını söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçedeki Ortak Akıl İstişare toplantılarına devam ediyor. Başkan Alemdar, Asem Mobilyacılar çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Toplantıda mobilya sektöründe faaliyet gösteren mobilyacı esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Alemdar, sektörde markalaşmanın önemine değinirken, pazar payının yükseltilmesi gerektiğini kaydetti.

ASEM Başkanı Veysel Öztürk ve birlik üyeleri, mobilya sektöründe sadece ilimizle sınırlı kalmak istemediklerini ve Türkiye pazarına yayılmak istediklerini belirttiler.

Başkan Yusuf Alemdar'dan bu noktada destek istediklerini söyleyen Asem üyeleri, bunun yanı sıra Ortak Akıl İstişare Toplantılarının Serdivan'ın gelişiminde büyük rolü olacağına inandıklarını da kaydederek, istişare toplantıları organize ettiği için Başkan Yusuf Alemdar'a teşekkür ettiler.

Serdivan'ı birlikte yöneteceklerini belirten Başkan Alemdar, “İlçemizdeki sorunları hep beraber masaya yatırarak, birlikte çözüm arayacağız. Bu toplantılarla birlikte yöneten ile yönetilen arasındaki keskin ayrımı kaldırmak istiyoruz. Çağdaş şehir yönetiminde katılımcı yönetim esastır. 'Ben yaptım oldu' dönemleri eskide kalmıştır. Şehre artı değer sağlayan her kesim bizim için çok önemlidir” dedi.

Asem ile yapılacak diğer toplantılara hazırlık amacıyla bir dizi kararlar alındı. Buna göre bir sonraki toplantıya yetiştirilmek üzere sekreterya oluşturulması ve üretim atlası şeklinde katalog hazırlanması kararı alındı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]