Sakarya’nın Akyazı ilçesi D-100 kara yolunda meydana gelen kazada, bir cip ile otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin arka tekerlekleri aksıyla birlikte koparak yolun ortasına savruldu.
Kaza, D-100 kara yolu Ormanköy ışıklarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 MR 3022 plakalı Citroen otomobil ile V.M. yönetimindeki 54 AD 828 plakalı Suzuki cip çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, araçlarda ciddi hasar oluştu ve otomobilin arka tekerlekleri aksıyla birlikte fırladı.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.