Akyazı'da Oy verme İşlemleri Sürüyor

Akyazı ilçesinde belediye başkanlığı seçimleri yenileniyor. Seçime büyük ilgi gösteren Akyazılılar sabah saatlerinden itibaren oy verme işlemine başladı.

AK Parti Akyazı Belediye başkan adayı Yaşar Yazıcı, oy vermek için eşi Sabiha Yazıcı ile birlikte Akyazı Meslek Yüksek Okulu'na geldi. Yazıcı, 1035 nolu sandıkta oy kullanmak için bir süre bekledikten sonra eşiyle birlikte oyunu kullanarak okuldan ayrıldı.

Saadet Partisi (SP) Akyazı Belediye başkan adayı Hasan Akcan da Cumhuriyet Anaokulu 1070 nolu sandıkta oyunu kullandı. Akcan, seçimin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akyazı'da seçim sebebiyle polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü ilçeye provakasyonları engellemek için çok sayıda polis ve çevik kuvvet gönderdi. Sandık bulunan her okulda çok sayıda polis memuru güvenliği sağlıyor. Sakarya Emniyeti ilçeye ayrıca toplumsal olayları engellemede kullanılan toma aracı sevk etti.

Akyazı'da 29 Mart'ta yapılan belediye başkanlığı seçimini AK Parti adayı Yaşar Yazıcı 5 oy farkla kazanmış, Saadet Partisi'nin itirazı üzerine Yüksek Seçim Kurulu seçimin yenilenmesi kararı almıştı.
 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]