Akyazı E SPOR takımı kuruldu

Akyazı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, dünyada hızla yayılan E SPOR'un takımını kurdu.

Dünyada hızla yayılan ve Türkiye'de de yerini almaya başlayan E Spor 7’den 70’e herkesin tutkusu haline geliyor.

Dünyada Spor Endüstrisi içerisinde yıllık 100 Milyar Dolarlık bir paya sahip olan E SPOR gençler arasında hızla yayılıyor.

Teknolojik bağımlılık oluşturmayan, bireyleri ekran başına kitlemeyen, kontrol edilebilebilir bu yeni spor branşı için Akyazı Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde takım kurdu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun; "

İlçemizdeki gençlerin kontrol edilebilir ve bağımlılık oluşturmayan bu yeni E Spor branşıyla tanıştırmak için öncellikle kendi bünyemizde E SPOR Takımı kurduk. İlçemizde Mansurlar Mahallesi İmam Hatibi olarak görev yapan Numan Özdemir hocamız ve ülkemizin farklı noktalarında bulunan 3 tane sporcumuzla birlikte yola çıktık.
Ülkemizde ve dünyada yapılacak olan E SPOR yarışmalarında İlçemizi temsil edecek olan Akyazı Gençlik E Spor Takımımız gençlere örnek olacak ve sporu tabana yayarak gelişmesine katkı sunacağız.
Çok yüksek maliyeti olmayan, kendine has mekan gerektirmeyen ve çok zaman harcamadan sınırlı şekilde yapılacak olması daha da cazip hale getiriyor.
Yaz Spor Okulları kapsamında çeşitli alanlarda (Pubg Mobile,LOL,Zula,CS Go gibi) İlçemizde de yarışmalarını düzenleyip gençlerimizi E SPOR Turnuvalarında buluşturacağız" dedi. 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]